Database error: Invalid SQL: select * from as_comment where pid='34814' and iffb='1' order by id limit 0,10
MySQL Error: 1032 (Can't find record in 'as_comment')
#0 dbbase_sql->halt(Invalid SQL: select * from as_comment where pid='34814' and iffb='1' order by id limit 0,10) called at [D:\webroot\hilive365_com\includes\db.inc.php:71] #1 dbbase_sql->query(select * from {P}_comment where pid='34814' and iffb='1' order by id limit 0,10) called at [D:\webroot\hilive365_com\comment\module\CommentContent.php:167] #2 CommentContent() called at [D:\webroot\hilive365_com\includes\common.inc.php:524] #3 PrintPage() called at [D:\webroot\hilive365_com\comment\html\index.php:13] 会员点评--河南惠生活健康产业发展有限公司
网站标志
商品搜索
 
 
 
点评详情
发布于:2019-10-16 01:21:31  访问:282 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Mustasch Och Skägg
Vi på Made4men vill ge dig alla förutsättningar för att kunna uppnå ett riktigt snyggt och hälsosamt skägg. Av någon anledning så är skäggolja en relativt okänd produkt, och många tror att det är ett nytt påhitt. Innehåller vitamin A, D och E och allmänt väldigt bra för både ditt skägg och din hud. Men att bekämpa klådan är inte det enda skälet until varför du ska använda kvalitets skäggolja, listan är så mycket längre än så. Lär dig hur man använder L`Oréal Men Professional Barber Golf equipment skäggolja med experthjälp från Males Specialists barberare Robert McMillen.
När vi utser i bäst i take a look at utser vi en viss typ av olja, inte en viss doft av denna olja. För detta rekommenderas skäggolja som återfuktar och gör håret mjukt, och att man regelbundet borstar skägget med svinborste som formar och fördelar oljorna i håret. Om du vill använd avokadoolja som skäggolja rekommenderar vi kallpressad olja av kvalitén further virgin.
Skäggoljan gör att du mycket lättare håller tovor borta och det är mycket lättare att få skägget att se enhetligt och välskött ut. Ska du ha någon typ av skäggfrisyr är det ett måste. Oavsett är den bra until både stock och skägg, om man tvunget ska ha något i skägget, medvetet. Skäggoljans funktion är att tillföra fukt och näring till Ekologisk Skäggolja hy och skägg. Skäggoljan är utvecklad för att skapa en härlig och frisk känsla som varar hela dagen.
Våra skäggoljor är kallpressade vilket innebär att de har alla goda egenskaper kvar. Until det lägger vi 40% hampfröolja som med sin balans av fettsyror och sin torrhet är ett bra komplement till arganoljan. Doft: Eteriska oljor från Cederträ, Frankinsence och Bergamott. Dyker det upp hudflagor i skägget bör du se upp. Det styr upp skägget utan att göra det flottigt som många skäggoljor gör.
Alun är en naturlig mineral som är antibakteriell, avhjälper rodnad och irritation och verkar sammandragande för huden. Skäggoljorna ger skägget en lätt glans och får skägget att se friskt och välmående ut. Förutom att mjukgöra skägget så stärker och skyddar skäggoljan ansiktshåren samt hjälper until att bevara hudens elasticitet. Den är mild och de allra flesta personer kan med fördel använda den som skäggolja varje dag.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
版权所有 Copyright(C)2012-2020 河南惠生活健康产业发展有限公司
豫ICP备14019449号